Firmaprofil

Hos Ørskov Digital er vi villige til at gå skridtet længere, således at du opnår succes med din online forretning.

Vi er to unge jyske gutter fra Aarhus, som har arbejdet med digital markedsføring i syv år. Vi tør at tænke anderledes og bruge de seneste nye tiltag inden for digital markedsføring på Google, Facebook, E-mail og Instagram. Vores erfaring viser, at du opnår de bedste resultater med en strategi, der skiller sig ud fra dine konkurrenter. Dette giver dig det største investeringsafkast på dine annoncer!

Vi interesserer os for din forretning

Gennem de seneste år har vi stiftet bekendtskab med iværksætteri og generel vækst og optimering af virksomheder. Derfor er vi utroligt interesserede i at høre om dine tanker og idéer til hvordan du kan vækste din forretning. Vi tror på, at et godt samarbejde består i løbende dialog. Derfor kommer vi naturligvis med vores bud på, hvordan du skal vækste din forretning og hvilke tangenter, du bør spille på; men uden kendskab til din virksomhed og dit brand er det ikke muligt.

Billige og målbare resultater

Inviterer du os med på din rejse, skal du ikke betale en dyr konsulent-løn. I modsætning hertil betaler du en fair pris, hvorefter vi tager hånd om din forretning, rapporterer løbende om seneste performance samt inkluderer dig i strategiske beslutninger. Hos os er der ingen binding; du betaler månedligt og kan på samme måde opsige månedligt. Dog har vi endnu ikke oplevet, at vores kunder har opsagt vores samarbejde. Som beskrevet i vores services opsætter vi altid konverteringssporing, hvilket gør, at du ved præcis, hvad du får ud af dine annoncekroner. Vi vil knokle for, at du får et positivt investeringsafkast på alle dine annoncer, hvilket skalerer din forretning betydeligt.

Det siger vores kunder

  • Billigere end konkurrenter
  • Ingen binding
  • Tør at tænke anderledes
  • Oprigtig interesse i din foretning
  • Ærlig passion for digital markedsføring

Få et uforpligtende tilbud